Videó - Fotó

Az R.N.R Művészeti Ügynökség több éves gyakorlattal rendelkező, képzett munkatársai vállalják színházi előadások fotózását, portréképek, és werkfotók, kampányvideók készítését. Stábunk színvonalas technikai felszereléssel és rövid határidőkkel vállal megrendeléseket az elvárható legmagasabb minőségben. Többkamerás felvételeink lehetővé teszik a közel broadcast minőségű, nagy felbontású, akár a kereskedelmi forgalomba hozatal elvárásainak is megfelelő produktum létrejöttét színházi előadások kapcsán.

Arculati videóink hozzájárulnak megrendelőnk ismertségének növeléséhez amik során - folyamatos egyeztetés mellett - teljeskörű lebonyolítást vállalunk a koncepció kidolgozásától a felvételen és vágáson keresztül a digitális utómunkáig.

Personal Branding

Azon ügyfeleink számára, akiknek fontos a saját arculatuk erősítése, a "személyes brand” kiépítése és fenntartása, teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a sajtómegjelenések és interjúk szervezésétől a médiamegjelenések figyelésén keresztül a közösségi oldalakon folytatott kommunikációig. Munkatársaink PR ügynökségeknél szerzett tapasztalatai, jól felszerelt fotóstúdiónk, és szerteágazó sajtókapcsolataink együttesen lehetővé teszik számunkra, hogy a mai igényeknek megfelelően gyorsan állítsunk elő magas színvonalú tartalmat a folyamatos, közvetlen jelenlét és a kívánt arculat kialakításának érdekében. A különféle felületeken folytatott párhuzamos, az adott felületre optimalizált kommunikációval lehetőségünk nyílik az elérhető legszélesebb közönség megszólítása.

Képviselet

Vállaljuk színházi és filmes produkciók létrehozásában közreműködő művészek teljeskörű képviseletét. Szolgáltatásainkhoz tartozik a szerződéses paraméterek tárgyalásának lebonyolítása az általunk képviselt színészek, rendezők, díszlettervezők, és egyéb tevékenységet végzők érdekeinek szem előtt tartásával. Továbbá ezt követően az ügyfelünk által megjelölt gazdasági társaságon keresztül intézzük a tevékenységhez köthető számlázási ügyintézést valamint a beérkezett összegek továbbítását, illetve késedelmes fizetés esetén a lejárt esedékességű kintlévőségek behajtását, továbbá a közreműködő által megjelölt könyvelőirodával a kapcsolattartást annak érdekében, hogy ügyfeleink az általuk választott tevékenységre összpontosíthassanak.