Az RNR Művészeti Ügynökség Kft. 2013 óta végez szerteágazó tevékenységeket a színházi és mozgóképes produkciók technikai és személyi hátterének biztosítása érdekében. Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy a készülő előadásokhoz, filmekhez, és televíziós műsorokhoz a legalkalmasabb közreműködőket közvetítsük legyen szó akár ismert, akár feltörekvő színművészekről, díszlettervezőkről, operatőrökről, vagy éppen zeneszerzőkről. Mindezzel párhuzamosan tevékenységi körünkbe tartozik előadások és promóanyagok fotós vagy mozgóképes rögzítése, és utómunkálatainak elvégzése, hogy még teljeskörűbb szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereinknek.

Megalakulásunk óta számtalan előadás és nagyjátékfilm elkészültében vállaltunk feladatot és a Karinthy Színházzal közreműködésben bemutattuk első saját produkciónkat is, az azóta is nagy sikerrel műsoron tartott A kis herceget.

Az ország legtöbb színházában már ismerik szolgáltatásaink megbízható, magas színvonalát, és tudják, hogy az RNR Művészeti Ügynökség munkatársai által közvetített színészek az elvárható legmagasabb szakmaisággal állnak hozzá munkájuk elvégzéséhez.

Ügynökségi tevékenységünk keretében gondoskodunk az általunk képviselt művészek megfelelő szerződéses és jogi hátteréről, ami egyszerre védi érdekeiket és biztosítja a tevékenységük megfelelő mértékben, és időben történő honorálását. Cégünk számára éppen annyira fontos az elvállalt feladatok magas színvonalú teljesítése, mint a szerződéses partnerek által vállalt korrekt, időben történő elszámolás. Ennek megfelelően cégünk a szerződéskötést megelőző egyeztetéstől a kifizetés lebonyolításáig terjedően a teljes ügymenetre kínálja szolgáltatásait ügyfeleinek.